THE ZHIGONG EXPERIENCE WEEK (NL)

Voor iedereen die wil genieten van een inspirerende Zhineng Qigong week en van alles wat het leven in Spanje zo bijzonder maakt. Om tot rust te komen, nieuwe energie op te doen en verwend te worden. Met tal van activiteiten, maar ook met momenten van bezinning. Genietend van lekkere vegetarische en veganistische gerechten in het gezelschap van gelijkgestemden. Samen aan tafel in de rustgevende atmosfeer van de omgeving wanneer de avond valt. Juist de combinatie van fysieke inspanning en mentale ontspanning maakt deze week waardevol. Je verblijft deze week in de sfeervolle Finca El Morisco, dat wordt gerund door een enthousiast en gemotiveerd team dat jou graag van dienst is. Laat je verrassen door dit mooie Zhineng Qigong-arrangement en de heerlijke gerechten uit de Spaanse keuken. Beginners én gevorderden zijn van harte welkom.

Op zondag 28 augustus komen we in de Finca el Morisco aan. Om 19 uur ontmoeten wij elkaar voor het avondeten. Zondagavond na het avondeten start de workshop met een meditatie. Tijdens ons verblijf in de Finca el Morisco gaan we van maandag t/m zaterdag van 7:30 t/m 9:30 uur en van 16:30 t/m 18:30 uur Zhineng Qigong beoefenen. Om 10 uur is het ontbijt en om 19 uur is het avondeten. Gedurende de dag is er een buffet. Naast de lessen is er ook tijd voor een wandeling naar de kust, een oefening aan zee of een café con leche op een Spaans terrasje.

Anne neemt de groep mee in een ‘Zhigong Experience Week’. Wij leren en beoefenen de Body and Mind Methode op een ‘nieuwe’ manier. Wij stellen ons de vraag wat een body-and-mind-verbinding inhoudt. Hoe ervaren wij enkele oefeningen van de Body and Mind Methode als wij ze langer dan normaal beoefenen? Wat doet het met lichaam en geest als ze echt verbonden zijn?

Ook leren wij hoe we ons lichaam waarnemen en hoe we met makkelijke oefeningen het zelfhelende vermogen kunnen activeren.

De docente

Anne beoefent sinds 1999 Zhineng Qigong en geeft sinds 2000 leiding aan haar Zhigong instituut. Inmiddels heeft zij – samen met het team van het Zhigong Institute Europe – veel leraren gecertificeerd. Sinds september 2008 geeft zij de opleiding tot Zhineng Qigong leraar aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing Bai. Ook heeft zij drie Qigong boeken geschreven. Het grootste gedeelte van haar opleiding heeft ze in China genoten waar ze aan veel trainingen van leraren uit het Huaxia Centrum van dr. Pang Ming heeft deelgenomen. Het is haar missie om deze bijzondere bewegingsleer wijd te verspreiden, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de positieve effecten van Zhineng Qigong.